Τσέλσι: Με τον Τούχελ έχει τα περισσότερα clean sheets στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα!

Ακόμα ένα clean sheet από τον Εντουάρντ Μεντί, ακόμα μια τεράστια επιτυχία των «μπλε» με το 4-0 επί της Γιουβέντους και ο Τόμας Τούχελ έχει φτιάξει μια αρμάδα που δεν δέχεται γκολ με τίποτα. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρα από την ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά, έχει μάθει να υψώνει το πιο δυνατό τείχος στα μετόπισθεν, συγκριτικά με κάθε άλλη ομάδα των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων.  



Τσέλσι: Με τον Τούχελ έχει τα περισσότερα clean sheets στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα!

Το παθητικό της Τσέλσι επί Τούχελ, από τον φετινό Ιανουάριο όταν και ανέλαβε το κλαμπ, αντικαθιστώντας τον Φρανκ Λάμπαρντ, είναι μόλις στα 24 τέρματα!

Είναι αξιοθαύμαστος και φυσικά το πιστώνεται και ο κόουτς με τη δουλειά που έχει κάνει στην άμυνα, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του σε αυτή τη γραμμή, όπως επίσης και ο μαγικός Εντουάρντ Μεντί που κάνει τρομερά πράγματα κάτω από τα γκολπόστ.

Στα 50 ματς που ο Τούχελ έχει καθοδηγήσει τους «μπλε», ο σύλλογος έχει μετρήσει 31 clean sheets, τα οποία είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στο χρονικό διάστημα της θητείας του Γερμανού κόουτς στον πάγκο των Πρωταθλητών Ευρώπης!

Κώστας Ζάλιαρης