Μουρίνιο: Κρατάει πάντα τις υποσχέσεις του ... (pic & vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε δώρο στον Φέλιξ όπως ακριβώς του το είχε υποσχεθεί και το ίδιο είχε κάνει και στην Τότεναμ με τον Ρεγκιλόν. Τότε, είχαν βάλει στοίχημα για ένα πανάκριβο κομμάτι καλό κρέας...  



Μουρίνιο: Κρατάει πάντα τις υποσχέσεις του ... (pic & vid)

Ο 18χρονος Φέλιξ Αφένα Γκιάν ήταν εκείνος που λύτρωσε τη Μίλαν στο εκτός έδρας ματς με την Τζένοα πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ των «τζιαλορόσι» στο φινάλε, έχοντας μπει με αλλαγή στην πρόσφατη αναμέτρηση στη Γένοβα.

Αμέσως πήγε ν' αγκαλιάσει τον Ζοσέ Μουρίνιο και να του... θυμίσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον νεαρό ποδοσφαιριστή για τα ακριβά παπούτσια που ήθελε.

Μια μέρα αργότερα και τιμώντας τον λόγο του, ο Πορτογάλος κόουτς αγόρασε τα παπούτσια αξίας 800 ευρώ στον Φέλιξ και του τα έδωσε στ' αποδυτήρια, κάνοντας τον νεαρό παίκτη να χορεύει από τη χαρά του.

Πριν από έναν χρόνο, τον Νοέμβρη του 2020, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε χρειαστεί να βγάλει από την τσέπη του περίπου 600 ευρώ για να αγοράσει στον Ρεγκιλόν ένα εξαιρετικό κομμάτι χοιρινό κρέας.

Πριν από ματς της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε προκαλέσει τον Σέρχιο Ρεγκιλόν να μην αφήσει τον Ριγιάντ Μαχρέζ να του κάνει ούτε μια ντρίμπλα όσο συνυπάρξουν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης!

Ο φουλ μπακ κατάφερε και στις τέσσερις φορές που βρέθηκε απέναντι από τον Αλγερινό, να μην του επιτρέψει να τον περάσει και κάπως έτσι κέρδισε το στοίχημα με τον Ζοσέ που αντρίκεια πήγε και πλήρωσε 500 λίρες για να πάρει το καλύτερο κομμάτι χοιρινού της Ιβηρικής χερσονήσου!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης