Η Τσέλσι δεν έβαλε οψιόν αγοράς στον δανεισμό του Γκάλαχερ!

Οι «μπλε» του Λονδίνου θεωρούν ότι ο Κόνορ Γκάλαχερ είναι ένα από τα πολυτιμότερα ταλέντα της ομάδας και για αυτό το λόγο αρνήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι να προσθέσει οψιόν αγοράς στο δανεισμό του στην Πάλας.



Η Τσέλσι δεν έβαλε οψιόν αγοράς στον δανεισμό του Γκάλαχερ!

Το ντεμπούτο του με την εθνική έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Κόνορ Γκάλαχερ, που ανταμείφθηκε για τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι γνώριζε την ποιότητα του νεαρού μέσου και ο Τόμας Τούχελ ήθελε να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί βασικός σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να πάρει φανέλα βασικού στο Σέλχουστ Παρκ.

Ωστόσο, αρκετές ήταν οι ομάδες που το περασμένο καλοκαίρι θέλησαν να αγοράσουν τον νεαρό χαφ από τους «μπλε», με τον Τούχελ να αρνείται να χάσει τον παίκτη του. Η Τσέλσι δεν σκόπευε να πουλήσει τον Γκάλαχερ και το ίδιο θα κάνει και το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον 21χρονο να είναι πιθανό να βρεθεί στα σχέδια του Τόμας Τούχελ στην ομάδα του Δυτικού Λονδίνου, μετά τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του.

Στράτος Μαρίνος