Κέβιν Ντε Μπρόινε: «Καμιά φορά ο Πεπ ξεχνάει να μας πει την ενδεκάδα»

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός μίλησε για το πάθος του Πεπ Γκουαρδιόλα στα αποδυτήρια που μερικές φορές είναι τόσο μεγάλο που ξεχνάει να αναφέρει στους παίκτες ακόμα και την ενδεκάδα.



Κέβιν Ντε Μπρόινε: «Καμιά φορά ο Πεπ ξεχνάει να μας πει την ενδεκάδα»

Η φιλοσοφία του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει επηρεάσει ολόκληρο το ποδόσφαιρο, με το επιθετικό στυλ παιχνιδιού του να εμπνέει μία ολόκληρη γενιά προπονητών. Από το 2016 που βρίσκεται στη Μάντσεστερ Σίτι, ο 50χρονος τεχνικός έχει αναδείξει εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές μέσω του τρόπου παιχνιδιού του, ανάμεσά τους και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, μίλησε στο podcast «MIDMID» για το πάθος του Γκουαρδιόλα αλλά και τις φορές που ο Καταλανός τεχνικός ξεχνάει να πει στους ποδοσφαιριστές του ποια θα είναι η αρχική ενδεκάδα του αγώνα.

«Έχουμε πάντα μία συνάντηση πριν από τα ματς και ο Γκουαρδιόλα μας λέει "Θα κάνουμε αυτό, το άλλο. Πάμε". Και τότε του λέμε "Πεπ, ποιος θα παίξει;" Ξεχνάει μερικές φορές. Γι’ αυτόν η νίκη είναι σημαντική. Αλλά η φιλοσοφία του ακόμα περισσότερο. Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Ο Πεπ θα προτιμούσε να χάσει ακολουθώντας την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, από το να νικήσει παίζοντας με αντεπιθέσεις. Αγαπάει πάρα πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Σίτι.

Στράτος Μαρίνος