¶αρον Ράμσεϊ: «Ξύπνησε» μνήμες από ¶ρσεναλ και Premier League, θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία!

Ένας ¶αρον Ράμσεϊ από τα παλιά έκανε την εμφάνισή του στην αναμέτρηση της Ουαλίας απέναντι στην Λευκορωσία, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους να διαπρέπει, και να οδηγεί την χώρα του στην 2η θέση του ομίλου, βλέποντας τα… μπαράζ!



¶αρον Ράμσεϊ: «Ξύπνησε» μνήμες από ¶ρσεναλ και Premier League, θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία!

Κάθε φορά που κάποιος ποδοσφαιριστής αλλάζει φανέλα και ενσωματώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της χώρας του, αφήνοντας για ένα διάστημα τον σύλλογο που εκπροσωπεί και τον έχει δυσαρεστήσει, αυτομάτως αντιστρέφεται η ψυχολογία του. Το είδαμε με τον Χάρι Κέιν και την Τότεναμ, το επιβεβαιώσαμε με τον ¶αρον Ράμσεϊ και την Γιουβέντους.

Την «Μεγάλη Κυρία» που εκ του αποτελέσματος, ουδέποτε αποδείχθηκε μία ορθή επιλογή για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ¶ρσεναλ. Δεν απέκτησε ποτέ τον ρόλο που είχε στους «κανονιέρηδες», έχασε την θέση του, έχασε αγωνιστικό ρυθμό, και θύμιζε μόνο τον παλιό, καλό εαυτό του, μόνο όταν αναχωρούσε για την Ουαλία.

Και εξακολουθεί να το κάνει. Στο κρίσιμο ματς της 9ης αγωνιστικής απέναντι στην Λευκορωσία, ο ¶αρον Ράμσεϊ έκανε το καλύτερο δώρο στον Γκάρεθ Μπέιλ, που «έγραφε» ιστορία και συμπλήρωνε τα 100 ματς με το σύνολο του Ρόμπερτ Πέιτζ.

Σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, ήταν εξαιρετικός και με την εμφάνισή του έκανε τους φίλους του ποδοσφαίρου να γυρίσουν… πίσω. Στις εποχές της Premier League, στην οποία θέλει να επιστρέψει, με τη Νιούκαστλ και την ¶ρσεναλ να καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Ωστόσο αυτό μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Τα δικαιώματά του τα έχει η Γιουβέντους, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα ήθελε να τον εντάξει στο ρόστερ της Ρόμα, και προς το παρόν η Premier League για τον Ράμσεϊ, μοιάζει με ένα ωραίο σενάριο, που όμως ενδέχεται να παραμείνει… τέτοιο.

Μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης για τον Ουαλό, που πείθει με τις εμφανίσεις του πως δεν ξέχασε την μπάλα που ήξερε, αλλά δεδομένα, πριν από μία τετραετία, έκανε την λάθος επιλογή και ακολούθησε τα βήματα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα πάρει τώρα την σωστή και θα τεθεί αντίπαλός του στο πρωτάθλημα που τόσο επιθυμεί να επιστρέψει; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος