Εντυπωσιάζει ο Τζόνστοουν στην Γουέστ Μπρομ και ενδιαφέρει την Τότεναμ!

Την περίπτωση του Σαμ Τζόνστοουν εξετάζει το τελευταίο διάστημα η Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Άγγλου γκολκίπερ της Γουέστ Μπρομ, όντες εντυπωσιασμένοι με το εξαιρετικό ρεκόρ του στα εντός έδρας ματς της ομάδας του.



Εντυπωσιάζει ο Τζόνστοουν στην Γουέστ Μπρομ και ενδιαφέρει την Τότεναμ!

Μπορεί ο Σαμ Τζόνστοουν να αποτέλεσε μία αξιοπρόσεκτη περίπτωση το καλοκαίρι, για κάθε ομάδα της Premier League που βίωσε τον υποβιβασμό της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο ο 28άχρονος γκολκίπερ αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, και να την ακολουθήσει στην Championship.

Η επιλογή του εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ορθή. Ο Τζόνστοουν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στο 50% των αναμετρήσεων που έχει λάβει μέρος, αλλά οι αριθμοί αναδεικνύουν ακόμη ένα χαρακτηριστικό του.

Την έμπνευση που του βγάζει το «Χόθορνς». Η έδρα της Γουέστ Μπρομ, η οποία δεν έχει αντικρίσει την ομάδα της να δέχεται γκολ από τις 24 Σεπτεμβρίου και έπειτα, με τον Τζόνστοουν να μετρά τέσσερα διαδοχικά clean sheet, τα οποία έχουν συνδυαστεί και με ισάριθμες νίκες των «Baggies».

Κάπως έτσι, ο έμπειρος γκολκίπερ προετοιμάζει και πάλι το… έδαφος, προκειμένου να ξεκινήσουν τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για την απόκτησή του, με ειδοποιό διαφορά βεβαίως την ολοκλήρωση της μεταγραφής, και την μετουσίωση της περίπτωσής του σε ανάλογη με αυτή του… Άαρον Ράμσντειλ στην Άρσεναλ, έπειτα από την επιστροφή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αλλά από την… άλλη πλευρά του Βόρειου Λονδίνου. Από αυτή της Τότεναμ, η οποία παρακολουθεί τις εμφανίσεις του, είναι εντυπωσιασμένη, και σύντομα θα συζητηθεί το όνομά του και με τον νέο προπονητή των «spurs» Αντόνιο Κόντε.

Δημήτρης Μανάκος