Τι τον θες τον Λουκάκου όταν έχεις… Ρις Τζέιμς; (vid)

Πασάρει, αμύνεται και σκοράρει με τρομερή συνέπεια για δεξί μπακ, ο Ρις Τζέιμς αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Τσέλσι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και κάνει τον ποδοσφαιρικό κόσμο να υποκλίνεται στο ταλέντο του.



Τι τον θες τον Λουκάκου όταν έχεις… Ρις Τζέιμς; (vid)

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στη Νιούκαστλ η Τσέλσι και επικράτησε με 3-0 και εκμεταλλευόμενη τις γκέλες των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από τη δεύτερη θέση.

Όπως φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματά της, η απουσία των Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ δεν την έχει επηρεάσει, με τους «μπλε» να «ματώνουν» με άνεση τα δίχτυα των αντιπάλων.

Το συναρπαστικό στα γκολ της Τσέλσι δεν είναι η ευκολία αλλά ο πρώτος της σκόρερ. Ο 22χρονος δεξιός μπακ Ρις Τζέιμς, με τα δύο τέρματά του απέναντι στις «καρακάξες» έφτασε τα 4 στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ των «μπλε» αφήνοντας πίσω με ένα γκολ λιγότερο τους Λουκάκου, Μάουντ και Τσίλγουελ.

Μάλιστα ο Άγγλος διεθνής αμυντικός έχει μοιράσει και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα ενώ βοηθάει και αμυντικά καθώς  στα  368 λεπτά που έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα του δεν έχει δεχτεί κανένα γκολ.

Η συνεισφορά του στην Τσέλσι είναι τεράστια και ο Ρις Τζέιμς έχει ήδη κάνει τους φίλους της ομάδας να ξεχάσουν τους τραυματισμούς των δύο βασικών επιθετικών. Έτσι κι αλλιώς, γιατί να σε νοιάζει ότι λείπουν οι Λουκάκου και Βέρνερ όταν η άμυνα σου παίζει επίθεση ;

 

 


Στράτος Μαρίνος