Γλίτωσε τα ζόρικα η Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ, δυο ντέρμπι στο Λονδίνο

Η κλήρωση των προημιτελικών του φετινού Λιγκ Καπ ευνόησε την Άρσεναλ και προκάλεσε τρεις μεγάλες μονομαχίες της Πρέμιερ Λιγκ! Τότεναμ και Γουέστ Χαμ θα παλέψουν σε ένα λονδρέζικο ντέρμπι με φόντο τους ημιτελικούς, την Λέστερ θα κοντράρει η Λίβερπουλ, την μαχητική Μπρέντφορντ θα αντιμετωπίσει η Τσέλσι, με την Σάντερλαντ η Άρσεναλ.  



Γλίτωσε τα ζόρικα η Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ, δυο ντέρμπι στο Λονδίνο

Η Άρσεναλ ήταν η τυχερή της κλήρωσης για τους «8» του φετινού Carabao Cup, αφού θα κληθεί να τα βάλει με την χαμηλότερης κατηγορίας, Σάντερλαντ, αποφεύγοντας την σύγκρουση με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα υπόλοιπα τρία ματς είναι... φωτιά, με το Λονδίνο να προετοιμάζεται για ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Γουέστ Χαμ. Οι δύο ομάδες τέθηκαν προ ολίγων ημερών αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα και το σύνολο του Μόγιες επικράτησε 1-0.

Με το ίδιο σκορ είχε φύγει νικήτρια από την έδρα της Μπρέντφορντ η Τσέλσι χάρη και σε μια καταπληκτική εμφάνιση του Μεντί, με τις δύο ομάδες να τα ξαναλένε στο ίδιο γήπεδο για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Όσο για την Λίβερπουλ που ξεπέρασε το εμπόδιο της Πρέστον αλλάζοντας όλη την ομάδα, θα τα βάλει με την Λέστερ σε μια πολύ δυνατή πρόκληση για τη συνέχιση της διαδρομής στον θεσμό...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης