Μάχη για Αζάρ ανάμεσα σε Τσέλσι και Νιούκαστλ τον Ιανουάριο!

Ο Βέλγος επιθετικός δεν έχει πάρει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ να ενδιαφέρονται για τον παίκτη και κατά κύριο λόγο τις Τσέλσι και Νιούκαστλ.



Μάχη για Αζάρ ανάμεσα σε Τσέλσι και Νιούκαστλ τον Ιανουάριο!

Το όνομα του Εντέν Αζάρ έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για την Πρέμιερ Λιγκ καθώς δύο σύλλογοι επιζητούν την υπογραφή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από τη μία η Τσέλσι θέλει να δει τον πρώην αστέρα της να επιστρέφει στο Στάμφορντ Μπριτζ και από την άλλη η Νιούκαστλ θέλει να εκμεταλλευτεί τα χρήματα που διαθέτει μετά και την εξαγορά από το Σαουδαραβικό fund για να ενισχυθεί ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Ο Αζάρ δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Βινίσιους Τζούνιορ έχει πάρει φανέλα βασικού μετά και τις τρομερές του εμφανίσεις σε Ισπανία και Ευρώπη.

Ο Βέλγος επιθετικός θα ήθελε μια επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, έστω και με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του κάτι που δεν είναι εύκολο στη «Βασίλισσα» καθώς μετράει μόλις 9 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Στράτος Μαρίνος