Πάτσον Ντάκα: Ένας ταπεινός «γκολτζής» που αγαπάει τη Λέστερ!

Ο επιθετικός από τη Ζάμπια βρίσκεται σε τρομερή φόρμα μετά το «καρέ» στο Γιουρόπα Λιγκ όμως όπως αποκάλυψε ο προπονητής του, παραμένει ένας ταπεινός άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τη Λέστερ.



Πάτσον Ντάκα: Ένας ταπεινός «γκολτζής» που αγαπάει τη Λέστερ!

Τι κι αν πέτυχε τέσσερα γκολ απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας για να δώσει τη νίκη στη Λέστερ; Τι κι αν σκόραρε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ο Πάτσον Ντάκα είναι ένας ταπεινός άνθρωπος που δεν ξεχνάει την ομάδα που τον ανέδειξε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο επιθετικός από τη Ζάμπια, όταν ήρθε στην Αγγλία για τη μεταγραφή του στις «αλεπούδες», αναγκάστηκε να παραμείνει για 10 μέρες σε καραντίνα πριν προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες.

Όπως αποκάλυψε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο σύλλογος ρώτησε τον Ντάκα τα χρειαζόταν για να περάσει την καραντίνα και η απάντησή του δείχνει ότι πέρα από ένας τρομερός γκολτζής είναι και ένας ταπεινός άνθρωπος.

«Όταν έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα για 10 μέρες ο σύλλογος τον ρώτησε αν χρειαζόταν κάτι. Ένα PlayStation ή τηλεοράσεις ή οτιδήποτε άλλο.  Εκείνος δεν ήθελε τίποτα, μόνο κάτι βιβλία. Ήθελε να διαβάσει και να μάθει για τη Λέστερ», είπε ο Μπρένταν Ρότζερς για τον Πάτσον Ντάκα.

Στράτος Μαρίνος