Κάλουμ Γουίλσον: «Γράφει» ιστορία και εξασφαλίζει το μέλλον του στη Νιούκαστλ ο Άγγλος, που είναι το κεντρικό πρόσωπο στην εποχή των Σαουδαράβων!

Στην  καλύτερη ποδοσφαιρική περίοδο της καριέρας του φαίνεται πως έχει περάσει ο Κάλουμ Γουίλσον, ο οποίος έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του,  μετά το νέο καθεστώς ιδιοκτησίας της Νιούκαστλ, και με το γκολ του απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, χάρισε στις «καρακάξες» τον πρώτο τους βαθμό στη νέα εποχή…



Κάλουμ   Γουίλσον: «Γράφει» ιστορία και εξασφαλίζει το μέλλον του στη Νιούκαστλ ο Άγγλος, που είναι το κεντρικό πρόσωπο στην εποχή των Σαουδαράβων!

Δεν είναι μυστικό να πει κανείς πως η αλλαγή που σημειώθηκε στην διοίκηση της Νιούκαστλ, η αποχώρηση του Στιβ Μπρους και του Μάικλ Άσλεϊ και η αγορά της ομάδας από τους Σαουδάραβες, ανέβασαν σημαντικά την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ο   Σεντ   Μαξιμίν με τον Γουίλοκ άλλωστε, έκαναν γνωστές τις σκέψεις τους μέσω αναρτήσεών   τους   στα social media, αλλά όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, ένα πιο αντιποδοσφαιρικό πρόσωπο, είναι αυτό που επηρεάστηκε παραπάνω.

Ο λόγος για τον Κάλουμ Γουίλσον. Τον   29άχρονο, Άγγλο, κλασσικό   σέντερ   φορ   της Νιούκαστλ, ο οποίος στα δύο πρώτα ενενήντα λεπτα του νέου καθεστώτος που παρήλθαν, οδηγεί μόνος του τις «καρακάξες», και τις φέρνει πιο κοντά στο πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Τα δύο γκολ που έχει πετύχει άλλωστε απέναντι στην Τότεναμ και την Κρίσταλ Πάλας, δεδομένα δύσκολα θα λησμονηθούν. Στην πρώτη περίπτωση άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, στο πρώτο γκολ της   νέας   εποχής   για   τις   «καρακάξες»,   ενώ   στην   δεύτερη,   με   το εντυπωσιακό του ψαλιδάκι, ισοφάρισε το ματς σε 1-1, και έδωσε στην ομάδα του, τον πρώτο της βαθμό, σε αυτή την ελπιδοφόρα περίοδο που διανύει!

 Είναι λοιπόν ο Γουίλσον ένας από τους ποδοσφαιριστές που αξίζουν μία θέση στο μελλοντικό, ακριβό ρόστερ της Νιούκαστλ; Οι επιδόσεις του λένε ναι.  Άκόμη και αν με αυτά τα δύο γκολ, έφτασε συνολικά τα πέντε, σε μία διετία, στο Σεντ Τζέιμς Παρκ…

Δημήτρης Μανάκος