Κριστιάνο: «Γιατί ν' αποσυρθώ από την εθνική; Έχω ακόμα δύναμη και κίνητρο» (vid)

Έπειτα και από την κορυφή στους σκόρερ όλων των εποχών με τις εθνικές ομάδες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να δηλώνει δυνατός και με πολύ μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσει, κόντρα σε θεωρίες και σενάρια απόσυρσης από την Πορτογάλια.  



Κριστιάνο: «Γιατί ν' αποσυρθώ από την εθνική; Έχω ακόμα δύναμη και κίνητρο» (vid)

Στα 36 του ο CR7 καταφέρνει να διατηρηθεί σε τέτοιο επίπεδο που αποτελεί κατόρθωμα.

Όχι για τον ίδιο, δεδομένης της δουλειάς και της προσπάθειας που έχει κάνει, αλλά για οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή.

Έχοντας κατακτήσει το Euro, το Nations League και όντας ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στις εθνικές ομάδες με 115 τέρματα, ίσως να μπορούσε να υπολογίσει πως θα τον βοηθούσε να σταματήσει από την Πορτογαλία προκειμένου να επεκτείνει την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο.

Όμως, δεν το έχει σκεφτεί καν! Και δίνει την απάντησή του...

«Γιατί ν' αποσυρθώ; Δεν είναι ακόμα η ώρα μου! Δεν είναι γιατί το λέει ο κόσμος, θα γίνει μόνο όταν νιώσω εγώ ότι πρέπει να γίνει αυτό.

Όταν δεν θα μπορώ να τρέξω, να ντριμπλάρω, να σουτάρω και έχουν φύγει οι δυνάμεις μου... Όμ,,ως τα έχω όλα ακόμα! Έχω ακόμα κίνητρο για να το χαίρομαι, να κάνω πράγματα στο γήπεδο και να κάνω χαρούμενους οπαδούς, την οικογένειά μου, τον εαυτό μου...

Θέλω να συνεχίσω να βάζω τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Όπως το θέλω και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα γκολ, τις ασίστ, τις νίκες, τα πέναλτι... Όλα! Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και να κάνω τον κόσμο χαρούμενο». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

 

Κώστας Ζάλιαρης