Σάουθγκεϊτ: «Ο Μινγκς είχε θέμα με το άγχος του στο EURO – το σημαντικότερο είναι η ψυχική υγεία των ποδοσφαιριστών»! (video)

Την ψυχική υγεία των ποδοσφαιριστών έθεσε ως προτεραιότητα στις δηλώσεις του ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση απέναντι στην Ουγγαρία, αναφέροντας ως παράδειγμα την περίπτωση του Τάιρον Μινγς, που «έπασχε» από υπερβολικό άγχος στο EURO 2020!



Σάουθγκεϊτ: «Ο Μινγκς είχε θέμα με το άγχος του στο EURO – το σημαντικότερο είναι η ψυχική υγεία των ποδοσφαιριστών»! (video)

Εξωαγωνιστική χαρακτηρίζεται η πιο σημαντική τοποθέτηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για την επικείμενη αναμέτρηση της Αγγλίας απέναντι στην Ουγγαρία, στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου δεδομένα θα παραστούν τα «τρία Λιοντάρια».

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός και πρώην διεθνής με την Αγγλία, δήλωσε πως η ψυχική υγεία αποτελεί το βασικότερο ζήτημα στο ποδόσφαιρο, για κάθε παράγοντα που ασχολείται με τον αθλητισμό, συμπληρώνοντας πως ο Τάιρον Μινγκς αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα, αναφορικά με το άγχος, κάθε φορά που κλήθηκε να αγωνιστεί στο EURO 2020.

 

Ο ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα άλλωστε, έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή του πως πράγματα είχε ιδιαίτερο θέμα με το άγχος, αισθανόμενος πως η πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου των Άγγλων, δεν τον εμπιστευόταν!

Δημήτρης Μανάκος