Κουρτουά: «FIFA και UEFA νοιάζονται μονάχα για τις τσέπες τους» (vid)

Ο Τιμπό Κουρτουά μίλησε με πάσα ειλικρίνεια για το Nations League και τον τρόπο με τον οποίο οι FIFA και UEFA προγραμματίζουν τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων με μοναδικό γνώμονα το οικονομικό κέρδος κι όχι την υγεία των ποδοσφαιριστών...



Κουρτουά: «FIFA και UEFA νοιάζονται μονάχα για τις τσέπες τους» (vid)

Το Βέλγιο ηττήθηκε 2-1 στον μικρό τελικό του Nations League σε ένα ματς που... ουδείς γνωρίζει για ποιον λόγο πραγματοποιείται. 

Κάπως έτσι το σκέφτεται και ο Τιμπό Κουρτουά που μετά το ματς της Κυριακής πραγματοποίησε ένα ειλικρινές ξέσπασμα για την αδιαφορία με την οποία αντιμετώπισαν όλοι οι παίκτες το παιχνίδι με τους Ιταλούς...

«Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι απλά ένα ματς για χρήματα. Ναι μεν είναι ένα πολύ δυνατό ματς αυτή η κόντρα της Ιταλίας με το Βέλγιο, όμως είδατε πόσο άλλαξαν οι ομάδες.

Και την επόμενη χρονιά έχουμε να παίξουμε κι άλλα ματς για το Nations League, έχουμε και το Μουντιάλ τον Νοέμβρη... Δεν νοιάζεται κανείς πλέον για τους ποδοσφαιριστές και τους τραυματισμούς. 

Αν δεν μιλήσει κανείς δεν θ' αλλάξει τίποτα. Έλεγαν για την Super League και απλά έφτιαξαν άλλη μια διοργάνωση, το Conference League. Δεν νοιάζονται για τους παίκτες, απλά για τις τσέπες τους» είπε μεταξύ άλλων ο Κουρτουά. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης