Πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά...

Η Λέστερ είχε πολλά στοιχεία που της έλειπαν στο ματς με την Λέγκια στη Βαρσοβία και ηττήθηκε με σκορ 1-0, με πανέξυπνο γκολ που δέχθηκε από τον Εμρέλι στο πρώτο ημίχρονο. Προσπάθησαν οι «αλεπούδες», δεν κατάφεραν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, δοκάρι στο 89' είχαν οι Πολωνοί. 



Πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά...

Η Λέστερ δίχως τον Κελέτσι Ιεανάτσο που δεν μπόρεσε να μπει στην Πολωνία λόγω εγγράφων και με τον Τζόνι Έβανς απόντα λόγω ίωσης, προσπάθησε να προσαρμοστεί στις αλλαγές που προκλήθηκαν την τελευταία στιγμή στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκε αρκετά.

Οι Πολωνοί δημιούργησαν εχθρική ατμόσφαιρα για τις «αλεπούδες», το πρώτο 10λεπτο πέρασε με αρκετή νευρικότητα, η Λέστερ επιχείρησε ν' ανεβάσει τον ρυθμό της, όμως ήταν εμφανές πως δεν είχε τις λύσεις που θα ήθελε.

Στο 31ο λεπτό δέχθηκε το πανέξυπνο γκολ από τον Εμρέλι που με το αριστερό πλάσαρε από το ύψος της περιοχής πολύ χαμηλά και η μπάλα πρώτα χτύπησε στο δοκάρι κι έπειτα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Η Λέστερ θα μπορούσε στο 43' να έχει ισοφαρίσει και να πάει στ' αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας ουσιαστικά προκαλέσει μια νέα αρχή στο ματς, όμως, το πλασέ του Πέρεθ στην κίνηση από πλεονεκτική θέση έφυγε πλάγια.

Ο Μπρένταν Ρότζερς είδε την ομάδα του ν' ανεβάζει ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, να μεταφέρει το μεγαλύτερο κομμάτι του ματς στο μισό γήπεδο των Πολωνών, να ψάχνει διαδρόμους για να φτάσει σε θέσεις όπου θα μπορούσε να ψάξει με αξιώσεις την απάντηση στο γκολ που είχε δεχθεί, όμως, τίποτα δεν άλλαξε.

Η Λέγκια κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, από το πουθενά είχε κι ένα δοκάρι στο 89' με τον Καστράτι και η Λέστερ φεύγει από την Πολωνία με τον βαθμό που είχε μονάχα από την πρεμιέρα, με το 2-2 απέναντι στη Νάπολι.

Στο άλλο ματς του ομίλου, οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν με σκορ 3-2 με ανατροπή από την Σπαρτάκ Μόσχας, αφού είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο από το 30' λόγω αποβολής του Μάριο Ρούι...

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1.Λέγκια 6

2.Σπαρτάκ Μόσχας 3

3.Νάπολι 1

4.Λέστερ 1

 

Κώστας Ζάλιαρης