Ο Ρούντιγκερ τα «χώνει» στην EA για την ταχύτητά του στο FIFA 22 και παίρνει πληρωμένη απάντηση (pics)

Ο Γερμανός αμυντικός δεν φάνηκε και πολύ ικανοποιημένος με τα στατιστικά του στο νέο FIFA 22 και θέλησε να κάνει χαβαλέ στην EA για την ταχύτητά του, έπειτα και από το εκπληκτικό σλάλομ απέναντι στη Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ.



Ο Ρούντιγκερ τα «χώνει» στην EA για την ταχύτητά του στο FIFA 22 και παίρνει πληρωμένη απάντηση (pics)

Παραπονεμένος από την ταχύτητα που του έχει δώσει η EA στο νέο FIFA 22 είναι ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, που την είπε στην εταιρία δίνοντας και τα αντίστοιχα επιχειρήματα.

Οι κάρτες των παικτών στο νέο παιχνίδι ποδοσφαίρου ανακαλύφθηκαν και μετά την πλάκα στον Κάιλ Γουόκερ, σειρά για να παραπονεθεί έχει ο Γερμανός αμυντικός.

Μετά και την ατομική ενέργεια στο παιχνίδι με τη Ζενίτ, που θύμισε λίγο Ζουμά και… Μέσι, ο αμυντικός της Τσέλσι θέλησε να πικάρει την εταιρία που φτιάχνει το FIFA 22, λέγοντας τους πως αξίζει παραπάνω από «75 ταχύτητα», ειδικά όταν έχεις φτάσει στο γήπεδο τα 35,8 χλμ/ώρα.

Η ΕΑ δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Γερμανό αμυντικό λέγοντας του πως πρώτα θα πρέπει να νικήσει τον Κρίστιαν Πούλισικ σε έναν αγώνα ταχύτητας και μετά το συζητάμε.

 

Στράτος Μαρίνος