Κλοπ: «Παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο»

Απόλυτα ικανοποιημένος φάνηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ για την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με τη Μίλαν ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομάδα αγωνίστηκε όπως αυτός ήθελε.



Κλοπ: «Παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο»

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, η Λίβερπουλ έκανε ανατροπή μέσα σε ένα ημίχρονο και επικράτησε με 3-2 της Μίλαν για τον πρώτο αγώνα του Β΄ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο ημίχρονο του αγώνα, οι παίκτες των «ρεντς» το πάλεψαν και εν τέλει επικράτησαν της Μίλαν, αφήνοντας τον προπονητή της ομάδας,  Γιούργκεν Κλοπ απόλυτα ικανοποιημένο.

«Παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και δεν τους δώσαμε τίποτα μέχρι τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όπου μας τιμώρησαν. Δεν παίξαμε απλά και η άμυνά μας είχε σε εκείνο το σημείο πρόβλημα στην οργάνωσή της. Αλλά, αν εξαιρέσει κανείς εκείνα τα δέκα λεπτά, παίξαμε όπως θα ήθελα να βλέπω την ομάδα. Έπρεπε να επιστρέψουμε και το κάναμε, ήταν μία σημαντική νίκη, γιατί ο όμιλος είναι δύσκολος. Δεν θα προκριθούμε σίγουρα, επειδή νικήσαμε τη Μίλαν, αλλά είναι μία καλή αρχή» ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Στράτος Μαρίνος