«Οι ομάδες της Πρέμιερ αδιαφορούν για την FIFA και βάζουν τους τιμωρημένους παίκτες τους να παίξουν»

Δημοσίευμα της Sun αναφέρει πως οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ έχουν συμφωνήσει ώστε ν' αδιαφορήσουν για την τιμωρία της FIFA στους διεθνείς ποδοσφαιριστές μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ, να τους χρησιμοποιήσουν κανονικά στην επικείμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος και επιπλέον, να μην γίνει η παραμικρή ένσταση από τις αντιπάλους των ομάδων με τους τιμωρημένους παίκτες. 



«Οι ομάδες της Πρέμιερ αδιαφορούν για την FIFA και βάζουν τους τιμωρημένους παίκτες τους να παίξουν»

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω Μέσο, τα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ που ούτως ή άλλως είχαν ενστάσεις στο θέμα που προέκυψε και το οποίο παραμένει αδιευκρίνιστο, πήραν την απόφαση να μη δώσουν σημασία στην τιμωρία των Βραζιλιάνων παικτών που δεν ενσωματώθηκαν στην αποστολή της «σελεσάο» για τα προκριματικά του Μουντιάλ. 

Η Βραζιλία ήταν η χώρα που έφερε τις περισσότερες «τιμωρίες» στην κατηγορία με τους Φαμπίνιο, Φιρμίνο και Άλισον της Λίβερπουλ, Γκαμπριέλ Ζεσούς και Έντερσον της Σίτι, Φρεντ της Γιουνάιτεντ, Ραφίνια της Λιντς και Τιάγκο Σίλβα της Τσέλσι να δέχονται την πενθήμερη «αποβολή».

Οι υπόλοιποι παίκτες που τιμωρήθηκαν ήταν οι Ραούλ Χιμένες της Γουλβς που δεν αγωνίστηκε με το Μεξικό, Μιγκέλ Αλμιρόν της Νιούκαστλ που απουσίασε από τα παιχνίδια της Παραγουάης και ο Φρανσίσκο Σιεράλτα της Γουότφορντ που δεν ακολούθησε την αποστολή της Χιλής.

Το δημοσίευμα της Sun τονίζει πως τα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισαν ν' αδιαφορήσουν παντελώς για την τιμωρία των πέντε ημερών στους ποδοσφαιριστές κι όχι μόνο αυτό, αλλά να υπάρξει και υποστήριξη από τις αντιπάλους των συλλόγων με τους τιμωρημένους διεθνείς, ώστε να μην γίνει οποιαδήποτε καταγγελία. 

Κώστας Ζάλιαρης