Λίβερπουλ: «Καμία βάση για την τιμωρία των Βραζιλιάνων»!

Η Λίβερπουλ δείχνει πως δεν θέλει να δεχθεί την τιμωρία των πέντε ημερών που έχει επιβληθεί στους Βραζιλιάνους και θεωρεί πως αυτό που έχει συμβεί με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας και την FIFA για να μην παίξουν οι διεθνείς στα προσεχή ματς των «κόκκινων», δεν έχει καμία βάση. 



Λίβερπουλ: «Καμία βάση για την τιμωρία των Βραζιλιάνων»!

Οι Άλισον, Φιρμίνο και Φαμπίνιο είναι «δέσμιοι» της απόφασης που πάρθηκε για την επιβολή τιμωρίας απαγόρευσης συμμετοχής με τον σύλλογό τους για πέντε ημέρες, αφού δεν ταξίδεψαν για να ενσωματωθούν με την εθνική ομάδα της πατρίδας τους λόγω της λίστας με τις «κόκκινες» χώρες για τον κορονοϊό. 

Η Ομοσπονδία της Βραζιλίας σε συνεννόηση με την FIFA επέβαλαν τιμωρία απαγόρευσης συμμετοχής στις υποχρεώσεις των ομάδων τους για πέντε ημέρες, πράγμα που καθιστά τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες της Λίβερπουλ μη διαθέσιμους για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λέστερ. 

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, πάντως, αν και έχει γίνει ξεκάθαρο πως σε περίπτωση χρησιμοποίησης των παικτών υπάρχει κίνδυνος και για ήττα στα χαρτιά, θεωρεί πως δεν έχει καμία βάση αυτή η τιμωρία που έχει επιβληθεί και συνεχίζει την κόντρα... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης