Η θέληση για ζωή τον έσωσε

Από το πουθενά, βρέθηκε να μάχεται για τη ζωή του. Ο 18χρονος αμυντικός της Έβερτον, Σέιν Ντάφι, κέρδισε τη μάχη με το θάνατο και λίγες μέρες μετά τη λήξη του «συναγερμού», μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του. Η προπόνηση της περασμένης Παρασκευής με την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, λίγο έλειψε να είναι η τελευταία του…



Η θέληση για ζωή τον έσωσε

Το οικογενειακό διπλό με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, μετά και την σοβαρή ζημιά που υπέστη το στομάχι του από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα σε ανύποπτη φάση. Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, αλλά έπειτα από άμεση χειρουργική επέμβαση και με ψυχική και σωματική δύναμη, κατάφερε να νικήσει τη μάχη της ζωής. «Πριν από μία εβδομάδα, δεν πίστευα πως θα βρισκόμουν εδώ σήμερα. Πρέπει να αρχίσω να εκτιμάω περισσότερο τα πράγματα» ήταν τα πρώτα λόγια του Ντάφι.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς του νοσοκομείου αλλά και το ιατρικό τιμ της εθνικής ομάδας που με κράτησαν στη ζωή. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του νοσοκομείου και τα όσα έκαναν για μένα. Μου έσωσαν πραγματικά τη ζωή. Ήταν μια τρελή εβδομάδα η προηγούμενη» πρόσθεσε ο 18χρονος στόπερ.