Η Άρσεναλ δεχόταν «σφαλιάρα» και ο Τορέιρα... πέρα βρέχει (pic)

«Βράζουν» οι φίλοι της Άρσεναλ με τον Λούκας Τορέιρα, καθώς τη στιγμή που οι «κανονιέρηδες» έχαναν το ματς-πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ από τη Μπρέντφορντ, ο Ουρουγουανός μέσος απολάμβανε στιγμές ραστώνης σε θεματικό πάρκο της Μαδρίτης.  



Η Άρσεναλ δεχόταν «σφαλιάρα» και ο Τορέιρα... πέρα βρέχει (pic)

Η 4η φορά που η Άρσεναλ ανοίγει την αυλαία της Πρέμιερ Λιγκ δεν είχε το ίδιο νικηφόρο αποτέλεσμα των προηγούμενων, αφού στο «Community Stadium» η Μπρέντφορντ ήταν αυτή που πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης με 2-0.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το τελικό σκορ έφερε γκρίνια στο στρατόπεδο της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα, ειδικά από τη στιγμή που η ήττα ήρθε από ένα σύλλογο που μόλις πήρε την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ έπειτα από περισσότερο από μισό αιώνα. 

Ωστόσο η μήνη των φιλάθλων δεν είχε σαν αποδέκτη μόνο όσους έπαιξαν στο ματς, αλλά και τον απόντα Λούκας Τορέιρα, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε διακοπές ύστερα από τη συμμετοχή στο Κόπα Αμέρικα με την εθνική Ουρουγουάης.

«Και πού είναι το κακό;» θα αναρωτιόταν κάποιος, όμως τα… πικρόχολα σχόλια από πλευράς οπαδών ξεκίνησαν όταν ο 25χρονος μέσος ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter δείχνοντας να απολαμβάνει τον ελεύθερό του χρόνο στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα σε θεματικό πάρκο μαζί με οικογένεια και φίλους, την ώρα που οι συμπαίκτες του... τραβούσαν ζόρια. 

Χαρακτηριστικά ήταν τα σχόλια από οπαδούς κάτω από την φωτογραφία του Τορέιρα: 

«Η Άρσεναλ παίζει, τι στο καλό είναι αυτό;», ενώ κάποιος άλλος γράφει «Ο σύλλογος που σε πληρώνει, παίζει». 

Λίγο πιο αυστηρά άλλος ένας φίλαθλος τον παρακινεί να φύγει από το λονδρέζικο σύλλογο: «Η Άρσεναλ παίζει και γράφει αυτά στο Twitter; Απλά φύγε από την ομάδα Λούκας».

Σαφώς ο Ουρουγουανός διεθνής δεν έχει μερίδιο ευθύνης στην ήττα της ομάδας του, ωστόσο έχει συγκεντρώσει γύρω του αρνητικά σχόλια, καθώς ο Αρτέτα φαίνεται να μην τον υπολογίζει στο βασικό σχήμα. 

Άλλωστε την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, παίζοντας μικρό ρόλο στην κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

 

Διονύσης Γαλιατσάτος