Συνεχίζει τις διακοπές του ο Κέιν, εκνευρίζει την Τότεναμ!

Τη στιγμή που όλα κινούντια γύρω από το ποδοσφαιρικό του μέλλον και την προσπάθεια της Σίτι να τον αποκτήσει, ο Χάρι Κέιν δεν εμφανίζεται στις προπονήσεις της Τότεναμ γιατί... συνεχίζει τις διακοπές του και αποφάσισε να πάει και στην Φλόριντα! 



Συνεχίζει τις διακοπές του ο Κέιν, εκνευρίζει την Τότεναμ!

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Άγγλος επιθετικός που δεν προτίθεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «σπιρουνιών», συνεχίζει απτόητος της καλοκαιρινές του διακοπές, προκαλώντας τον εκνευρισμό των ανθρώπων της Τότεναμ. 

Ο Νούνο Σάντο λίγο μετά το φιλικό με την Τσέλσι (2-2) το βράδυ της Τετάρτης ανέφερε ότι σκοπεύει να μιλήσει με τον Άγγλο επιθετικό τις επόμενες μέρες, όμως, ουδείς γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό το ραντεβού. 

Ο λόγος είναι πως ο αρχηγός της Τότεναμ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας απλά συνεχίζει ν' απολαμβάνει τις διακοπές του, ωστόσο, έχοντας βρεθεί και στις Μπαχάμες και τώρα στη Φλόριντα, θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα. 

Αφού θ' απομονωθεί, θα χάσει σίγουρα και το πρώτο ματς της ομάδας του για το νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι! 

Κώστας Ζάλιαρης