Σάντσο: «Ευγνώμων στην Ντόρτμουντ, όνειρο η Γιουνάιτεντ» (pics)

Ο Τζέιντον Σάντσο ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε λόγο για ονειρεμένη εξέλιξη στην καριέρα του. «Η Ντόρτμουντ μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε ανδρικό επίπεδο, στη Γιουνάιτεντ μπορούμε να φτιάξουμε κάτι ιδιαίτερο» σχολίασε. Περιχαρής ο Σόλσκιερ, τον χαρακτήρισε την επιτομή του παίκτη που ήθελε να έχει στο ρόστερ της ομάδας του...  



Σάντσο: «Ευγνώμων στην Ντόρτμουντ, όνειρο η Γιουνάιτεντ» (pics)

«Πάντοτε θα είμαι ευγνώμων στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω στο ανώτατο επίπεδο, αλλά πάντοτε ήξερα ότι μια μέρα θα επέστρεφα στην Αγγλία.

Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα αυτή η μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι μια ομάδα με ρόστερ γεμάτο ταλέντο και νιάτα και μπορούμε να εξελιχθούμε σε κάτι σπουδαίο που θα προσφέρει στους οπαδούς αυτό που αξίζουν» ήταν τα λόγια του Τζέιντον Σάντσο που ανακοινώθηκε για τα επόμενα 5+1 χρόνια.

Ο Σόλσκιερ από την πλευρά του ανέφερε: «Ο Σάντσο είναι η επιτομή του ποδοσφαιριστή που θέλουμε στην ομάδα μας. Είναι ένας επιθετικός που ταιριάζει στις αξίες της Γιουνάιτεντ. Θα αποτελέσει σημαντικότατο μέλος της ομάδας για τα επόμενα χρόνια και ανυπομονούμε να τον δούμε να λάμπει.

Τα γκολ και οι ασίστ του μιλούν από μόνα τους και θα φέρει στην Γιουνάιτεντ την σβελτάδα, την σπίθα και τη δημιουργικότητα που τον χαρακτηρίζει».

Η Ντόρτμουντ αποχαιρετώντας τον, έχοντας να θυμάται από εκείνον 137 ματς, 50 γκολ και 64 ασίστ, έγραψε στα social media: «Ήρθες παιδί, αποχωρείς ως άνδρας... Σε ευχαριστούμε Τζέιντον». 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης