Ο Ριτσάρλισον έκανε χατ-τρικ σε 23 λεπτά κόντρα στη Γερμανία και έγραψε ιστορία για την… Πρέμιερ Λιγκ

Ο Βραζιλιάνος με το πάρτι στη Γιοκοχάμα απέναντι στους Γερμανούς στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, σκοράροντας τρεις φορές μέσα σε μόλις 23 λεπτά, έγινε ο πρώτος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ που κάνει χατ-τρικ στην σπουδαιότερη διοργάνωση!   



Ο Ριτσάρλισον έκανε χατ-τρικ σε 23 λεπτά κόντρα στη Γερμανία και έγραψε ιστορία για την… Πρέμιερ Λιγκ

Ο επιθετικός της Έβερτον ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Γερμανία πετυχαίνοντας χατ-τρικ μέσα σε 23 λεπτά.

Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ για τη «Σελεσάο» μόλις στο 7ο λεπτό αφού μετά το δικό του σουτ, ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να μπλοκάρει και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

 

 

Το 2-0 ήρθε από κεφαλιά του επιθετικού της Έβερτον έπειτα από γλυκιά σέντρα του Αράνα στο 22ο λεπτό.

 

 

Στο 30’, ο Ματέους Κούνια με ένα πολύ ωραίο σλάλομ τρύπησε την άμυνα των Γερμανών, πάσαρε στο Ριτσάρλισον και εκείνος με ένα ωραίο πλασέ συμπλήρωσε χατ-τρικ σε μόλις 23 λεπτά.

 

 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Βραζιλία κέρδισε πέναλτι όμως ο μεταγραφικός στόχος της Λιντς, Ματέους Κούνια είδε την εκτέλεσή του να αποκρούεται από τον Μίλερ.

Το χατ-τρικ που σημείωσε ο Βραζιλιάνος θα μείνει στην ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ που σκοράρει τρία γκολ σε παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

 

Στράτος Μαρίνος