Ζητούν την παραμονή του Γκρίλις μέσω του… Γιάννη Αντετοκούμπο οι φίλοι της Άστον Βίλα!

Τα εύσημα στους Μπακς και στον συνιδιοκτήτη της, Γουές Έντενς, φρόντισε να δώσει η Άστον Βίλα, με μία ανάρτησή της, με τους φίλους της να εκμεταλλεύονται το γεγονός και να ζητούν ο Τζακ Γκρίλις να παραμείνει και να γίνει ο δικός τους… Γιάννης!



Ζητούν την παραμονή του Γκρίλις μέσω του… Γιάννη Αντετοκούμπο οι φίλοι της Άστον Βίλα!

Ένα «ιστορικό» βράδυ έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα για τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο, οι οποίοι κατέκτησαν για πρώτη φορά το πρωτάθλημα ύστερα από 50 χρόνια!

Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε βεβαίως να παραλείψει η Άστον Βίλα, η οποία μοίρασε τα συγχαρητήριά της τόσο στην ομάδα, όσο και στον συνιδιοκτήτη της και πρόεδρο του Μιλγουόκι, Γουές Έντενς, ο οποίος κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα!

Εντυπωσιακό παρά ταύτα ήταν το γεγονός, πως μετά την ανάρτηση της ομάδας, οι φίλοι της δεν έχασαν την ευκαιρία να επιχειρήσουν να ωθήσουν την διοίκηση, στην ύστατη προσπάθεια παραμονής του αρχηγού τους, Τζακ Γκρίλις, παρομοιάζοντας τον Άγγλο επιτελικό μέσο, με τον… Γιάννη Αντετοκούμπο, και ζητώντας να γίνει ο δικός τους «Γιάννης»!

 

 

πηγή: bankingnews.gr/sports