Εβρά για Αγγλία: «Έχει να σηκώσει τρόπαιο... από την εποχή των δεινοσαύρων»! (vid)

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έδειξε για ακόμη μια φορά την τρέλα του αλλά υποστήριξε και τα «Τρία Λιοντάρια» που όπως λέει «έχουν να σηκώσουν τρόπαιο από την εποχή των δεινοσαύρων»  



Εβρά για Αγγλία: «Έχει να σηκώσει τρόπαιο... από την εποχή των δεινοσαύρων»! (vid)

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γνωστός για τα βιντεάκια του στο Instagram που χαρακτηρίζονται από χιούμορ και μπόλικη τρέλα. Ο Γάλλος «χτύπησε» ξανά και αυτή τη φορά ήταν ξεκαρδιστικός.

Φορώντας μια φανέλα της Αγγλίας και μία περούκα σε στυλ Oasis, λόγω της θρυλικής μπάντας από το Μάντσεστερ και κρατώντας ένα ωμό ψάρι και πατατάκια για μικρόφωνο, άρχισε να τραγουδάει το «Praise you» από τους Fatboy Slim μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής φώναξε «Ο "Evrasis" περίμενε τόσο καιρό για αυτό. Την τελευταία φορά που η Αγγλία κέρδισε τρόπαιο ακόμη και οι δεινόσαυροι ήταν ζωντανοί! Για αυτό πάμε παιδιά , μπορείτε να τα καταφέρετε».

Μάλιστα, άρχισε να φωνάζει: «Το ψάρι είναι ζωντανό» και το πέταξε στο πάτωμα μαζί με τα πατατάκια! 

Μετά το ρεσιτάλ τρέλας και τις κραυγές υποστήριξης τηςΑγγλίας, ο Εβρά ανάφωνησε «Φεύγω» και πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο από την οροφή του λίγο πριν γυρίσει για το καθιερωμένο «Αγαπάω αυτό το παιχνίδι».

Απολαύστε τον ξεκαρδιστικό Εβρά:

 

 

Στράτος Μαρίνος