Ατομικό ο Μαγκουάιρ στην προπόνηση της Πέμπτης

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, την Πέμπτη, με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν' ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.  



Ατομικό ο Μαγκουάιρ στην προπόνηση της Πέμπτης

Τα «Τρία Λιοντάρια» δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Χάρι Μαγκουάιρ στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς ο κεντρικός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να προστατευτεί από κάποιο νέο τραυματισμό.

Στο παιχνίδι της Τρίτης (22/06) κόντρα στην Τσεχία, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, στη νίκη με την οποία η Αγγλία εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο.

Για αυτό το λόγο, το προσωπικό της εθνικής ομάδας επέλεξε να ακολουθήσει ο παίκτης ατομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί ο τραυματισμός του.

Υπενθυμίζεται πως το πρόβλημα στον αστράγαλο που αποκόμισε ο 28χρονος αμυντικός, τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 7 εβδομάδες, χάνοντας τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και τα δύο πρώτα παιχνίδια των ομίλων του Euro 2020.

Πιθανότατα, το δίδυμο Μαγκουάιρ και Στόουνς θα είναι αυτό που θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι της φάσης των «16» με αντίπαλο τη Γερμανία.

Σε περίπτωση που ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ολόκληρο το 90λεπτο, ο Τάιρον Μινγκς που ξεκίνησε ως βασικός στα παιχνίδια με Σκωτία και Κροατία, θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Στράτος Μαρίνος