Φευγάτος από την Έβερτον ο Χάμες, λόγω Αντσελότι

Έπειτα από τη φυγή του προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι, ο Κολομβιανός μέσος σκέφτεται να αποχωρήσει από την Έβερτον με πολλούς συλλόγους να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.  



Φευγάτος από την Έβερτον ο Χάμες, λόγω Αντσελότι

Ο Χάμες Ροντρίγκες σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την Έβερτον λόγω και της φυγής του Κάρλο Αντσελότι που άφησε τα «Ζαχαρωτά» για να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από μόλις ένα χρόνο που αγωνίστηκε στο Γκούντισον Παρκ, πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές, ο Χάμες έχει ήδη αρκετούς «μνηστήρες» που καραδοκούν για την απόκτησή του.

Η τρομερή σχέση του Αντσελότι με τον χαφ της Έβερτον δεν θα καταφέρει καθόλου εύκολα να τον «σπρώξουν» στο Μπερναμπέου. Τα «Ζαχαρωτά» έχουν μπλεξίματα με το Financial Fair Play (FFP) και δεν θα τους φαινόταν άσχημο να αφήσουν ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο όπως αυτό του Ροντρίγκες και να εισπράξουν και κάποια χρήματα από την πώλησή του, ειδικά μετά το μεγάλο κομμάτι που απουσίασε λόγω τραυματισμού μέσα στη χρονιά.

Οι Ατλετικό Μαδρίτης, Νάπολι και Μίλαν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 29χρονου Κολομβιανού, με την τελευταία να χάνει τον Τσαλχάνογλου μερικές μέρες νωρίτερα και να θέλει να γεμίσει το κενό με έναν εξίσου ποιοτικό παίκτη.

Η Μίλαν είχε κοιτάξει την αγγλική αγορά και παλαιότερα αφού ρώτησε την Τσέλσι για τους Ζιρού και Ζιγιέχ ενώ το ίδιο έκανε και με τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος έχει αγωνιστεί ως δανεικός στο Μιλάνο τη σεζόν 2018-19.

 

 

Στράτος Μαρίνος