Πάει για βασικός ο Γκρίλις!

Ο Τζακ Γκρίλις που ήταν ... απαραίτητος για την Αγγλία στο ντέρμπι με την Σκωτία αλλά πέρασε με αλλαγή και δεν πρόλαβε να προκαλέσει αντίκτυπο, αναμένεται να βρεθεί στην 11άδα της Αγγλίας απόψε κόντρα στην Τσεχία. Και ο Μπουκάγιο Σάκα φαίνεται ότι θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Φιλ Φόντεν.  



Πάει για βασικός ο Γκρίλις!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλει την πρωτιά του 4ου ομίλου, ωστόσο, μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από το βράδυ της Δευτέρας, θέλει να φρεσκάρει κάπως τους πρώτους 11 που θα βρεθούν το βράδυ στον αγωνιστικό χώρο για το ματς με τους Τσέχους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Τζακ Γκρίλις, ο οποίος προκάλεσε... χαμό όταν πέρασε με αλλαγή στο ματς της Παρασκευής με την Σκωτία και αυτομάτως κέρδισε τα περισσότερα φάουλ για τα «τρία λιοντάρια» στο ντέρμπι, θα βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Μαζί του φαίνεται ότι θα πάρει φανέλα βασικού και ο Μπουκάγιο Σάκα της Άρσεναλ, αντί του Φιλ Φόντεν, με τον Τζέιντον Σάντσο να έχει πιο λίγες πιθανότητες να βρεθεί σε κάποια από τις δύο πλευρές της επίθεσης.

Κώστας Ζάλιαρης