Οι προωθήσεις του Πάου Τόρες μπορούν να δώσουν την λύση

Ιδιαίτερα κομβική παρουσιάζεται η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Ισπανία και Πολωνία, με τις δύο ομάδες να φιλοδοξούν να «σπάσουν» το ρόδι, να πάρουν το πρώτο τρίποντο και να οδηγηθούν σε «τροχιά πρόκρισης».  



Οι προωθήσεις του Πάου Τόρες μπορούν να δώσουν την λύση

Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής του EURO στρέφουμε σήμερα την προσοχή μας, με την Ισπανία να υποδέχεται την Πολωνία, σε μία κομβική αναμέτρηση που αναμένεται εν πολλοίς να καθορίσει και το μέλλον των δύο ομάδων στην διοργάνωση.

Σαφώς, οι Ισπανοί φαίνεται να έχουν το πλεονέκτημα, καθώς έρχονται στο ματς «λαβωμένοι» εξαιτίας της άκαρπης προσπάθειάς τους να επικρατήσουν της Σουηδίας, στην πρώτη αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Παράλληλα, στην προηγούμενη αναμέτρησή τους, παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσαν το ματς με ποσοστό κατοχής της μπάλας μεγαλύτερο από το 80% και 850 επιτυχημένες πάσες, δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των Σκανδιναβών.

Άμεση συνέπεια αυτού ήταν να «κολλήσουν» στο μηδέν...

Όπως είναι φυσιολογικό, ο προβληματισμός του ομοσπονδιακού τεχνικού τους, Λουίς Ενρίκε είναι διάχυτος, με τον Ισπανό να γνωρίζει πως και η αναμέτρηση απέναντι στους Πολωνούς, πιθανώς θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο!

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που θα ήθελε να βρει κάποιο γκολ από μία στατική φάση. Μία καλή εκτέλεση φάουλ ή κόρνερ, η οποία θα κατέληγε σε έναν από τους δύο υψηλόσωμους κεντρικούς αμυντικούς που διαθέτει.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της Βιγιαρεάλ, Πάου Τόρες, θα φτάσει τις 10 συμμετοχές του με την Ισπανία, έχοντας ήδη βρει ένα γκολ από στατική φάση, στο ντεμπούτο του μάλιστα με την φανέλα με το εθνόσημο!

Πρόκειται άλλωστε για έναν ιδιαίτερα δυναμικό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Βιγιαρεάλ, μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 33 ματς πρωταθλήματος, έχοντας ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ανάλογοι ήταν και οι αριθμοί του και την προηγούμενη σεζόν, με τον διεθνή στόπερ, να εκμεταλλεύεται το ύψος του στις στημένες μπάλες, στις οποίες διαρκώς προωθείται, και συνηθίζει να απειλεί!

bwin - Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! |21+

Πρόκειται λοιπόν για μια λογική επιλογή για ποντάρισμα, σε μία αξιοπρεπέστατη απόδοση της τάξεως του 10,00, σε ένα ματς που οι Ισπανοί θέλουν να το κερδίσουν και θα χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατό τρόπο για να το πετύχουν.

Σε αυτό θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν και την αδυναμία των Πολωνών στις στατικές φάσεις, όπως αποδείχθηκε και από το νικητήριο γκολ της Σλοβακίας εναντίον τους, στην πρεμιέρα τους στο EURO.