Αισιοδοξία για το Γουέμπλεϊ, αλλά και Plan B

Στην UEFA δηλώνουν αισιόδοξοι πως δεν θ΄αλλάξει κάτι από τον αρχικό προγραμματισμό για τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό του Euro και το «Γουέμπλεϊ» θα φιλοξενήσει τους οπαδούς αλλά και τους επίσημους προσκεκλημένους δίχως πρόβλημα. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει και Plan B με Βουδαπέστη ή Κοπεγχάγη λόγω της μεταφοράς της ημερομηνίας ολικής άρσης των περιοσμών στην Αγγλία...  



Αισιοδοξία για το Γουέμπλεϊ, αλλά και Plan B

Αν και ο Μπόρις Τζόνσον είχε αναφέρει πως μετά το πρώτο 20ήμερο του Ιουνίου τα πάντα θα άνοιγαν στην Αγγλία και η ζωή θα έπαιρνε και πάλι την προ – κορονοϊού μορφή της, τελικά, η ημερομηνία της άρσης όλων των περιορισμών πήξγε για τις 19 του Ιούλη.

Αυτό έκανε την UEFA να ξανασκεφτεί το θέμα των ημιτελικών και του τελικού του Euro, έχοντας ζητήσει να μην υπάρχει υποχρεωτική καραντίνα για τους 2.500 προσκεκλημένους της τελευταίας ημέρας του τουρνουά.

Επιπλέον, στα ημιτελικά, αναμένεται να γεμίσει το «Γουέμπλεϊ» ακριβώς στο 50% της χωρητικότητας και από τις 22.500 να φτάσει στις 45.000 διαθέσιμες θέσεις για τους οπαδούς των ομάδων.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος παρά την σύγχυση που επικρατεί στις αγγλικές ποδοσφαιρικές Αρχές για τις επαφές με την Κυβέρνηση ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, υπάρχει αισιοδοξία και στην UEFA, στην οποία ωστόσο δεν θα μπορούσαν να ετοιμάσουν Plan B, το οποίο περιλαμβάνει τις Βουδαπέστη και Κοπεγχάγη...

Κώστας Ζάλιαρης