Τελικός στο Λονδίνο μόνο αν αρθεί η υποχρωτική καραντίνα για 2.500 προσκεκλημένους!

Τη στιγμή που οι Άγγλοι δεν μπορούν να κάνουν ελεύθερα διακοπές το φετινό καλοκαίρι, η χώρα αναγκάζεται να υπακούσει στις εντολές της UEFA και να επιτρέψει σε 2.500 προσκεκλημένους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να φτάσουν στο Λονδίνο δίχως υποχρεωτική καραντίνα, υπό την απειλή της μετακίνησης του μεγάλου τελικού του Euro! 



Τελικός στο Λονδίνο μόνο αν αρθεί η υποχρωτική καραντίνα για 2.500 προσκεκλημένους!

Η UEFA θέλησε να ξεκαθαρίσει από τώρα προς τις αγγλικές ποδοσφαιρικές Αρχές πως σε περίπτωση που η Κυβέρνηση δεν επιτρέψει την ελεύθερη είσοδο των προσκεκλημένων στην χώρα και την άφιξή τους στο Λονδίνο για τον μεγάλο τελικό του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τότε το ματς θα μετακινηθεί προς την Κοπεγχάγη!

Υπό αυτή την απειλή, τη στιγμή που όλα είναι έτοιμα και οργανωμένα στο «Γουέμπλεϊ» για τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό του καλοκαιρινού τουρνουά, στην Αγγλία βρίσκονται επί ποδός για τις συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε αποφάσεις, αν και πολύ δύσκολα οι Βρετανοί θα επιλέξουν να υπάρξει κόντρα με την UEFA. 

Το θέμα της υποχρεωτικής καραντίνας ήταν και ο λόγος που δεν διεξήχθη τελικά ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ επί αγγλικού εδάφους,  με την Πορτογαλία ν' ανοίγει τα σύνορά της και να παίρνει το μεγάλο ματς που έλαβε χώρα στο Πόρτο...

Κώστας Ζάλιαρης