Τοποθετείται βηματοδότης στον Έρικσεν!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν θα έχει πλέον βηματοδότη, αφού αυτό αποφασίστηκε από τον ποδοσφαιριστή και τους γιατρούς έπειτα από της εξονυχιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά την καρδιακή ανακοπή στο ματς του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στην Δανία και την Φινλανδία στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro. 



Τοποθετείται βηματοδότης στον Έρικσεν!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας με νεότερη ενημερωσή της γνωστοποίησε πως θα τοποθετηθεί βηματοδότης στον Κρίστιαν Έρικσεν μετά την τεράστια περιπέτεια της υγείας του, την ανακοπή στο ματς του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Φινλανδία και τις εξετάσεις στις υποβάλλεται όλες αυτές τις μέρες.

«Ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Μόρτεν Μπόεσεν, έπειτα από επαφές με καρδιολόγους στο Rigshospitalet και τον Έρικσεν, κατέληξαν στο συμπέρασμα:

Έπειτα από τις εξετάσεις τις οποίες έκανε ο Κρίστιαν, αποφασίστηκε να του τοποθετηθεί βηματοδότης που κρίνεται απαραίτητος λόγω και της αρρυθμίας που παρουσίαζει.

Ο Κρίστιαν αποδέχθηκε αυτή την λύση και όλοι οι γιατροί συμφωνούν σε αυτό. Θα θέλαμε να συνεχίσετε να σέβεστε τις ιδιωτικές στιγμές του Έρικσεν και της οικογένειάς του». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης