Μια ανάσα από την Έβερτον ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πλέον πως είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον από το Νούνο Εσπιρίτο Σάντος, με τον Πορτογάλο τεχνικό να φτάνει έπειτα από μεγάλο… σίριαλ σε μία πρώτη συμφωνία με τα «ζαχαρωτά».  



Μια ανάσα από την Έβερτον ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

Μία «ανάσα» από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον φαίνεται πως βρίσκεται πλέον ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντος, με τον πρώην προπονητή της Γουλβς να μειώνει τις απαιτήσεις του, να συμφωνεί με την διοίκηση των «ζαχαρωτών» και να αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Τέλος φαίνεται πως λαμβάνει λοιπόν το σίριαλ της επόμενης προπονητικής του στέγης, με το Νούνο Εσπιρίτο, να μειώνει τις απαιτήσεις του μετά το «ναυάγιο» της τελευταίας στιγμής με την Κρίσταλ Πάλας, όπου φημολογείται πως ζήτησε περισσότερα χρήματα. 

Η συνέχιση της καριέςρας του στην Premier League με την πλειοψηφία των συνεργατών που επιθυμούσε, αποοτελούσε και τον πρωταρχικό του στόχο, μετά τα 199 ματς που έδωσε στον πάγκο της Γουλβς, με την Έβερτον να τον θεωρεί τον καταλληλότερο για να την επαναφέρει σε «τροχιά Ευρώπης».

Σύντομα αναμένεται η επισημοποίηση της συμφωνίας...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ