Λουκάκου και Χακίμι αφιέρωσαν τα γκολ τους στον Έρικσεν, τον σεβάστηκε και ο Πογιάνπαλο (pics)

Έπειτα από την τεράστια περιπέτεια που πέρασε ο Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στο ματς της Δανίας με την Φινλανδία, φίλοι και αντίπαλοι τον είχαν στο μυαλό τους, αφιέρωσαν γκολ σ' εκείνον, ενώ, ο Πογιάνπαλο τον σεβάστηκε έχοντας πετύχει το νικητήριο γκολ των Φινλανδών στην Κοπεγχάγη. 



Λουκάκου και Χακίμι αφιέρωσαν τα γκολ τους στον Έρικσεν, τον σεβάστηκε και ο Πογιάνπαλο (pics)

Ο Έρικσεν είναι καλά στην υγεία του, σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης. Αυτός είναι το κυριότερο και αυτό με την μεγαλύτερη σημασία αυτές τις ώρες μετά την τρομάρα που βίωσε όλος ο πλανήτης βλέποντάς τον να καταρρέει. 

Ο συμπαίκτης του στην Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου, λίγη ώρα αργότερα, σκοράροντας στο ματς του Βελγίου με την Ρωσία έτρεξε προς την κάμερα και φώναζε «Κρις, Κρις, σε αγαπώ», ενώ, ο Ασράφ Χακίμι σκοράροντας για το Μαρόκο απέναντι στην Μπουρκίνα Φάσο χαμογέλασε στην κάμερα και σχημάτισε με τα δάχτυλά του τον αριθμό του Δανού στους «νερατζούρι», το 24.

Επιπλέον, ο Ζοέλ Πογιάνπαλο παρά το γεγονός πως με το γκολ του, το πρώτο στην ιστορία της Φινλανδίας σε Euro, χάρισε νίκη, δεν πανηγύρισε και επέδειξε σεβασμό στον Έρικσεν και την κατάστασή του...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης