Τρελό γέλιο με Κιν, Ρίτσαρντς και Νέβιλ που... την λένε ο ένας στον άλλον! (vid)

Στο νέο επεισόδιο της μίνι σειράς του SkySports με τους Ρίτσαρντς και Κιν συμμετέχει και ο Γκάρι Νέβιλ, με τους τρεις τους στο αυτοκίνητο να μην σταματούν τις μπηχτές και το γέλιο να είναι άφθονο! 



Τρελό γέλιο με Κιν, Ρίτσαρντς και Νέβιλ που... την λένε ο ένας στον άλλον! (vid)

Ο Ρίτσαρντς σταμάτησε για λίγο ώστε να πάρει τον Γκάρι Νέβιλ, με τον Ρόι Κιν αμέσως να τους λέει πως εφόσον μιλούν για την εθνική Αγγλίας καλό θα ήταν να κατέβει εκείνος από το όχημα! 

Το αποκορύφωμα του βίντεο έρχεται όταν ο άλλοτε χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλώνει πως ο Βιεϊρά ασχολήθηκε με την τηλεόραση γιατί... απολύεται συνέχεια και χάνει τις δουλειές, με τους Κιν και Ρίτσαρντς να ρωτούν αν αυτό θα κοπεί στο μοντάζ, μη μπορώντας να σταματήσουν από τα γέλια! 

Όταν η κουβέντα πήγε στο δίπλωμα που ακόμα δεν έχει πάρει ο παλαίμαχος αμυντικός της Σίτι, τότε άρχισε το μεγάλο γλέντι! Ο Κιν του έλεγε ότι το χρειάζεται γιατί δεν καταλαβαίνει ακόμα το ποδόσφαιρο, ενώ, του τονίζει πως αν θέλει να γίνει προπονητής θα πρέπει ν' αποφύγει την Σάλφορντ του Νέβιλ και των υπόλοιπων της Τάξης του '92 της Γιουνάιτεντ! 

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την κουβέντα τους: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης