Δημόσια απολογία του προέδρου της Σίτι για την ESL

Μια συγγνώμη πάντοτε εκτιμάται κι ας έρθει μετά από καιρό... Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, που σε συνέντευξή του για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν τα πράγματα μέσα στη σεζόν για την ομάδα του, απολογήθηκε προς τους οπαδούς για όλο τον σαματά που έγινε με την European Super League. 



Δημόσια απολογία του προέδρου της Σίτι για την ESL

Οι ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ δεν απολογήθηκαν ποτέ στους οπαδούς, παρά μόνο στον Σόλσκιερ που μάλιστα τόνισε ότι δεν χρειαζόταν την συγγνώμη τους γιατί τους εμπιστεύεται...

Το αφεντικό της Τσέλσι ήταν το πρώτο που έκανε πίσω και αποχώρησαν οι «μπλε» από την ESL, ο ισχυρός άνδρας της Λίβερπουλ έβγαλε βίντεο μια μέρα μετά την κατάρρευση του εγχειρήματος, στην Τότεναμ δεν συνέβη τίποτα, ενώ στην Άρσεναλ τα θέματα μεταξύ οπαδών και ιδιοκτήτη παραμένουν άλυτα. 

Στην Σίτι υπήρχε ησυχία, με τον Καλντούν Αλ Μουμπάρακ να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία της συνέντευξης που παραχώρησε για τον απολογισμό της σεζόν και να λέει: 

«Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο, Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να "ενοχλήσουμε". Κάποιες φορές με αυτό το σκεπτικό κάνεις και λάθη. Και κάναμε λάθη στο παρελθόν και είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε και στο μέλλον. Πήραμε ρίσκα σε αυτή την πορεία των 12 ετών και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Κάναμε πολλά σωστά και κάναμε πολλά λάθη. 

Για την ESL ομολογώ πως πήρα μια απόφαση και ήταν όλη λάθος. Αναλαμβάνω απόλυτα την ευθύνη. Το μετανιώνω και φάνηκε η διστακτικότητά μας αππό την πρώτηξ στιγμή. Ακούσαμε τους οπαδούς μας και ενεργήσαμε όπως έπρεπε μετά...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης