Σόλσκιερ: «Αποτυχημένη σεζόν, οι τίτλοι είναι που μετράνε...»

Αποτυχημένη χαρακτήρισε τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχοντας αρνηθεί να σταθεί στο γεγονός πως η ομάδα του τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα και έφτασε μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.  



Σόλσκιερ: «Αποτυχημένη σεζόν, οι τίτλοι είναι που μετράνε...»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ολοκλήρωσαν τέταρτη αγωνιστική περίοδο δίχως τρόπαιο, αφού, ο τελευταίος τίτλος που πανηγύρισαν ήταν το Γιουρόπα Λιγκ του 2017 στην Στοκχόλμη με τη νίκη απέναντι στον ¶γιαξ, έχοντας στον πάγκο τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απέτυχε να πάρει τον πρώτο του τίτλο ως κόουτς της Γιουνάιτεντ και μετά την ήττα (11-10 πεν. 1-1 κ.α., παρ.) από την Βιγιαρεάλ στο Γκντανσκ ανέφερε:

«Στα πέναλτι όλα μπορούν να συμβούν πάντοτε... Ήταν διαδικασία με ποιότητα τα πέναλτι σε αυτό τον τελικό. Είμαστε απογοητευμένοι, είχαμε στιγμές που με την πίεση που ασκούσαμε πιστεύαμε ότι το γκολ θα ερχόταν αν συνεχίζαμε στον ίδιο ρυθμό, όμως δεν μπορέσαμε...

Δεν είναι θετική η χρονιά για εμάς. Ένα σουτ μπορεί να κρίνει μια ολόκληρη σεζόν στο ποδόσφαιρο. Αυτό που μετράει είναι οι τίτλοι κι όχι μια δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ή να πούμε ότι απλά χάσαμε στα πέναλτι. Οπότε δεν είναι θετική η σεζόν».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης