Σπάνιο βίντεο με τις τρομερές στιγμές της Γιουνάιτεντ στον τελικό του '99! (vid)

Πέρασαν 22 χρόνια από εκείνο τον αλησμόνητο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Βαρκελώνη όπου οι Γκιγκς και Σόλσκιερ έφεραν τα πάνω – κάτω για να χαρίσουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα σπάνιο βίντεο που κυκλοφορεί είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό με όσα ακολούθησαν μετά το επικό φινάλε εκείνου του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου...  



Σπάνιο βίντεο με τις τρομερές στιγμές της Γιουνάιτεντ στον τελικό του '99! (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από πολύ νωρίς στο παιχνίδι βρίσκονταν πίσω στο σκορ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπάσλερ και όπως έχει παραδεχθεί ο πολυνίκης πρώτην προπονητής της Γιουνάιτεντ, είχε αρχίσει κι εκείνος να συμβιβάζεται με την ήττα.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως στο μυαλό του προετοίμαζε την ομιλία του προς τους παίκτες του μετά τον τελικό για να προσπαθήσει να τους παρηγορήσει! Κι όμως, η ποδοσφαιρική μοίρα είχε γραμμένο ένα θεότρελο σενάριο, με τους Σέριγχαμ και Σόλσκιερ να σκοράρουν στις καθυστερήσεις και τον μεγάλο τελικό να ολοκληρώνεται με απίθανο τρόπο, ώστε με το τελικό 2-1 η Γιουνάιτεντ ν' αναρριχηθεί στην κορυφή της Ευρώπης.

Απολαύστε το παρασκηνιακό βίντεο:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης