Τότεναμ: Ντόμινο οι εξελίξεις, πιθανή η παραμονή του Μπέιλ!

Μόνο απίθανο δεν φαντάζει την δεδομένη χρονική στιγμή το ενδεχόμενο παραμονής του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ, με τον Ουαλό να δείχνει θετικός και το θέμα με τον Χάρι Κέιν να αποτελεί βασικό «χαρτί» στα χέρια του Ντάνιελ Λίβι και της Τότεναμ.  



Τότεναμ: Ντόμινο οι εξελίξεις, πιθανή η παραμονή του Μπέιλ!

Περίεργη φαίνεται πως είναι η τροπή που έχουν πάρει τα μεταγραφικά ζητήματα της Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να έχουν πειστεί πλέον πως ο Χάρι Κέιν δεν μπορεί να παραμείνει στην ομάδα, με άμεση συνέπεια να έχουν ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, εξαιρώντας τον Άγγλο στράικερ από την συζήτηση.

Ο Χάρι Κέιν άλλωστε κατέστησε σαφές σε πρόσφατη δήλωση που έκανε λέγοντας ότι «δεν είχα πει πως θα μείνω για πάντα στην Τότεναμ», πως ο κύκλος του στο Βόρειο Λονδίνο έκλεισε, με τον Ντάνιελ Λίβι και την διοίκηση της ομάδας, να μην περιμένουν μία τέτοια τοποθέτηση, η οποία «έσκασε σαν βόμβα» και μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Ο Κέιν αποχωρεί λοιπόν, με την επόμενη ομάδα που θα εκπροσωπήσει να μην είναι αυτή την στιγμή δεδομένη, και η Τότεναμ αναζητά ενίσχυση στο επιθετικό δικό της «τρίτο», προκειμένου να κατορθώσει να πραγματοποιήσει μία πορεία καλύτερη της φετινής.

Το όνομα του εκλεκτού ακούει στο όνομα… Γκάρεθ Μπέιλ, με στόχο έναν ακόμη μονοετή δανεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης, και μία «εσωτερική μεταγραφή» με πολλαπλά οφέλη.

Ο Ουαλός άλλωστε γνωρίζει εξαιρετικά την αγγλική πραγματικότητα, αλλά και τους στόχους του συλλόγου που εκπροσωπεί, έχοντας παράλληλα πραγματοποιήσει μία καλή σεζόν, αγωνιζόμενος στα μισά ματς της Τότεναμ στο πρωτάθλημα (19), και έχοντας καταγράψει 9 γκολ και 2 ασίστ.

Κομβική βεβαίως είναι και η επόμενη αναμέτρηση των «spurs» με την Λέστερ, καθώς αφορά την κατάληψη μίας ευρωπαϊκής θέσης.

Αν ο στόχος στεφθεί από επιτυχία, μόνο απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται, ο Γκάρεθ Μπέιλ να αγωνίζεται στην Premier League και την επόμενη χρονιά!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ