Διασκεδαστική ανατροπή για την Πάλας

Έχοντας βρεθεί δυο φορές πίσω στο σκορ και κλείνοντας το πρώτο μέρος με το εις βάρος της 2-1, η Κρίσταλ Πάλας αντέδρασε απέναντι στην Άστον Βίλα, είχε δυο δοκάρια και έφτασε στο τελικό 3-2 με ολική ανατροπή!  



Διασκεδαστική ανατροπή για την Πάλας

Με στόχο μήπως και προλάβει την 10άδα της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, η Άστον Βίλα δίχως να το προσπαθήσει ιδιαίτερα είχε καταφέρει στην ανάπαυλα της αναμέτρησης να έχει πετύχει δυο τέρματα και να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στο 17' ο ΜακΓκιν με ωραίο αριστερό σουτ χαμηλά από τα όρια της περιοχής έβαλε μπροστά τους «χωριάτες», η απάντηση από πλευράς Λονδρέζων ήρθε με παλικαρίσια κεφαλιά του Μπεντεκέ στο 32ο λεπτό, όμως, αμέσως μετά ο Ελ Γκάζι ολομόναχος από αριστερά στην περιοχή της Πάλας δεν δυσκολεύτηκε να βάλει ξανά μπροστά την ομάδα του.

Στην πίεση των «αετών» και το δοκάρι του Μπεντεκέ στο 59' στο δεύτερο μέρος, η Βίλα απάντησε με μια πολύ επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Ελ Γκάζι στο 61' από πολύ πλάγια θέση και με την είσοδο των Τραορέ και Γκρίλις στο παιχνίδι. Παρά την ισορροπία που είχε καταφέρει στο παιχνίδι η ομάδα του Σμιθ, η Πάλας βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει εκ νέου με τον Ζαχά από αριστερά να πατάει περιοχή, να φέρνει στο δεξί και το σουτ του κόντραρε στον Ελμοχαμαντί για το 2-2.

Οι «αετοί» του Χότζον δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη κι αφού ο Ζαχά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 82', ήρθε ο Μίτσελ με το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ να κάνει την ολική ανατροπή και να γράψει το τελικό 3-2 με το στήθος!

Κώστας Ζάλιαρης