Κλοπ για Μανέ: «Αν κάποιος σου δείχνει σεβασμό 5 εκατομμύρια φορές και δεν το κάνει για μία, τί είναι πιο σημαντικό;» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε γι' ακόμα μια φορά την τρομερή προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα που γνωρίζει πολύ καλά πόσο μπορεί έναν ποδοσφαιριστή μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή. «Θα βρούμε χρόνο να το ξεκαθαρίσουμε κι όλα θα είναι καλά, εγώ έκαναν τρομερά πράγματα ως παίκτης» είπε για την άρνηση του Μανέ να του δώσει το χέρι. 



Κλοπ για Μανέ: «Αν κάποιος σου δείχνει σεβασμό 5 εκατομμύρια φορές και δεν το κάνει για μία, τί είναι πιο σημαντικό;» (vid)

Ο Kloppo δεν θέλησε ούτε εκείνη τη στιγμή μετά το ματς της Πέμπτης, αλλά ούτε και στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής να μεγαλοποιήσει το θέμα με τον Σενεγαλέζο επιθετικό που είχε δυσαρεστηθεί από το γεγονός πως βρέθηκαν οι Ζότα και Φιρμίνο αντί αυτού στην 11άδα του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ».

Δεν κράτησε ούτε για μια στιγμή κακία στον ποδοσφαιριστή του και μάλιστα, ανέφερε προς τους εκπροσώπους του Τύπου:

«Αν κάποιος μου δείξει 5 εκατομμύρια φορές σεβασμό και δεν το κάνει για μια φορά, τι είναι πιο σημαντικό; Μακάρι και με εσάς όταν το αφεντικό σας δει ότι για μια φορά δεν το σέβεστε, να μην ξεχάσει τι έχετε κάνει για εκείνον. Κι εγώ έκανα απίστευτα πράγματα όταν ήμουν ποδοσφαιριστής γιατί ήμουν πολύ συναισθηματικός παίκτης. Θα βρούμε χρόνο, να το ξεκαθαρίσουμε και θα είναι όλα καλά».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης