Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη για την Γουλβς

Η Γουλβς μπορεί να μην εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Μπράιτον, όμως, από τη στιγμή που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο, κυνήγησε με μανία το ματς! Έφερε τούμπα το σκορ και πήρε τη νίκη με το τελικό 2-1 η ομάδα του Νούνο Σάντο. Μοιραίος ο Ντανκ που παρά το γκολ του, αποβλήθηκε και οι «γλάροι» απέτυχαν να σφραγίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους.



Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη για την Γουλβς

Η Μπράιτον με νίκη θα μπορούσε να έχει πανηγυρίσει από σήμερα την παραμονή της και μαθηματικά στην Πρέμιερ Λιγκ και για 45' όλα πήγαιναν καλά.

Ο Λιούις Ντανκ με πολύ δυνατή κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Πασκάλο Γκρος στο 13' άνοιξε το σκορ, ωστόσο, ο ίδιος παίκτης στο 53' θα γινόταν και μοιραίος για την ομάδα του.

Προκειμένου να γλιτώσει γκολ αντιπάλου, τράβηκε τον Φάμπιο Σίλβα από τη φανέλα για να τον σταματήσει, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και οι «γλάροι» έπρεπε από νωρίς να έρθουν αντιμέτωποι με ασφυκτική πίεση από πλευράς «λύκων».

Ο Αντάμα Τραορέ με ωραίο 1-2 με τον Φάμπιο στην περιοχή στο 76' ισοφάρισε, ο Ισπανός έστρωσε στον Γκιμπς – Γουάιτ στο 84' που σε κενή εστία έστειλε πολύ ψηλά τη μπάλα σε μοναδική ευκαιρία, όμως, ο πρωταγωνιστής αυτής της φάσης θα έπαιρνε το αίμα του πίσω.

Με διπλή προσπάθεια, αφού η πρώτη του απόπειρα για σουτ κόντραρε, έγραψε το τελικό 2-1 στο 90' ολοκληρώνοντας την ανατροπή για το σύνολο του Νούνο Σάντο.

Αποβλήθηκε για διαμαρτυρία προς τον ρέφερι με τη λήξη της αναμέτρησης και ο Νιλ Μοπέ για την Μπράιτον...

Κώστας Ζάλιαρης