Γκάρεθ Μπέιλ: 7ο χατ-τρικ καριέρας και το δεκάλεπτο που... «τιμωρεί»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ στο πρώτο του χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από το 2012 και το 7ο συνολικά στην καριέρα του, συνέχισε την εκπληκτική σχέση του με το διάστημα '60-'70 στα παιχνίδια όπου καταφέρνει να βρει δίχτυα για να φτάσει στο τριπλό χτύπημα! 



Γκάρεθ Μπέιλ: 7ο χατ-τρικ καριέρας και το δεκάλεπτο που... «τιμωρεί»

Ο Ουαλός σημείωσε χατ- τρικ σε γενικότερο πλαίσιο έπειτα αυτό που είχε πετύχει 3 χρόνια πριν, στο “FifaClub World Cup” που συμμετείχε η Ρεάλ.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των χατ-τρικ του Μπέιλ αποτελεί το γεγονός πως όπως και στην αναμέτρηση με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε όλα υπόλοιπα παιχνίδια, έχει σκοράρει το 2ο ή το 3ο γκολ του προσωπικό γκολ από το 60ο  μέχρι το 70ο λεπτό κάθε αναμέτρησης.

Ανάλογη ήταν και η επίδοσή του το βράδυ της Κυριακής, με τον Μπέιλ να διπλασιάζει τα τέρματά του στο 61’, προτού ολοκληρώσει το χατ-τρικ του 8 λεπτά αργότερα.

Παρόλα αυτά στην συνέχεια αντικαταστάθηκε (75’) και δεν πρόλαβε να «ισοφαρίσει» την ατομική του επίδοση, με 4 γκολ σε 1 παιχνίδι, πράγμα που είχε πετύχει τον Δεκέμβρη του 2015, στο 10-2 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ράγιο.

Πληροφοριακά και εκεί είχε σκοράρει στο διάστημα 60’-70’, έχοντας συνολικά συμμετοχή στα 5 από τα 10 γκολ της ομάδας του!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ