Τα 23 ονόματα για τους επόμενους του Hall of Fame της Πρέμιερ Λιγκ! (pic)

Μετά τους Άλαν Σίρερ και Τιερί Ανρί που έκαναν την αρχή και εισήχθησαν στο Hall of Fame της Πρέμιερ Λιγκ για τα κατορθώματά τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα, η Λίγκα δημοσίευσε τα 23 ονόματα των υποψηφίων από τους οποίους μέσα στο 2021 θα μπουν άλλοι 6 στη χρυσή λίστα!  



Τα 23 ονόματα για τους επόμενους του Hall of Fame της Πρέμιερ Λιγκ! (pic)

Ο Σίρερ και ο Ανρί για την ιστορία που έγραψαν με τις Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ ο Άγγλος και με την Άρσεναλ ο Γάλλος, έγιναν οι δύο πρώτοι που είχαν την τιμητική πρωτιά εισόδου στο Hall of Fame που δημιούργησε η Πρέμιερ Λιγκ.

Τώρα, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος δημοσίευσε άλλα 23 ονόματα παικτών που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο πρωτάθλημα. Από αυτούς, οι 6 θα μπουν στο Hall of Fame μέσα στο 2021...

Αναλυτικά τα 23 ονόματα:

Τόνι Άνταμς, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ντένις Μπέργκαμπ, Σολ Κάμπελ, Ερίκ Καντονά, Άντριου Κόουλ, Άσλεϊ Κόουλ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Λες Φέρντιναντ, Ρίο Φέρντιναντ, Ρόμπι Φάουλερ, Στίβεν Τζέραρντ, Ρόι Κιν, Φρανκ Λάμπαρντ, Ματιέ Λε Τισιέ, Μάικλ Όουεν, Πέτερ Σμάιχελ, Πολ Σκόουλς, Τζον Τέρι, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Νεμάνια Βίντιτς, Πατρίκ Βιεϊρά, Ίαν Ράιτ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης