Ο τρομερός Ράσφορντ έπιασε επίδοση του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον!

Το έκανε κι αυτό κι ας είναι μόλις 23 ετών! Ο Μάρκους Ράσφορντ πετυχαίνοντας το πρώτο από τα δυο τέρματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκτός έδρας νίκη (2-0) επί της Γρανάδα στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, πέτυχε επίδοση που τελευταία φορά σε μια σεζόν από παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καταγράψει ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον!  



Ο τρομερός Ράσφορντ έπιασε επίδοση του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον!

Ο Μάρκους Ράσφορντ στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης της Πέμπτης στο «Λος Κάρμενες» με μαγικό κοντρόλ από 50άρα μπαλιά του Λίντελοφ κατάφερε να σκοράρει και να βγάλει τη Γιουνάιτεντ από τη δύσκολη θέση, μέχρι να έρθει και το τελικό 2-0 από τον Μπρούνο Φερνάντες στο 90'.

Αυτό ήταν το 8ο φετινό τέρμα του Άγγλου επιθετικού μέσα στη φετινή σεζόν σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για τους «κόκκινους διαβόλους» και τελευταίος που το είχε καταφέρει αυτό, ήταν ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φτάσει στα 8 τέρματα σε μια σεζόν στην Ευρώπη, πίσω στο 1964-1965!

Παράλληλα, ο Ράσφρντ για πρώτη φορά στην καριέρα του έχει διαδοχικές σεζόν με 20+ τέρματα, έγινε ο πρώτος που το πετυχαίνει αυτό για το κλαμπ του Μάντσεστερ μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ που το είχε κάνει τις σεζόν 2008-2009 και 2009-2010. 

Επιπλέον, μαζί με τον Μπρούνο Φερνάντες (23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις), έκαναν την Γιουνάιτεντ να είναι τώρα η μοναδική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ με δύο παίκτες στα 20+ γκολ τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κώστας Ζάλιαρης