Αντάμα Τραορέ: Κάθε... πέρσι και καλύτερα

Πέρυσι υπήρξε πρωταγωνιστής για την Γουλβς, κάνοντας και την καλύτερη σεζόν την καριέρας του, με το κοινό να συζητάει τόσο για την σωματοδομή, όσο και για το ταλέντο του. Έναν χρόνο αργότερα, μόνο το σώμα του έμεινε να θυμίζει, τον τύπο που οδήγησε την Γουλβς στο Europa League.  



Αντάμα Τραορέ: Κάθε... πέρσι και καλύτερα

Ίσως είναι μία κακή περίοδος. Ίσως είναι ένα διάστημα που όντας επηρεασμένος από την πρωτόγνωρη σεζόν που διανύουμε, να μην μπορεί να προσαρμοστεί. Σε κάθε περίπτωση όμως ο Αντάμα Τραορέ δεν είναι ο ίδιος. Οι αριθμοί του άλλωστε ή καλύτερα... οι παύλες που έχουν αντικαταστήσει τα πλούσια στατιστικά που διέθετε, το αποδεικνύουν περίτρανα.

Στην φετινή σεζόν είτε έχει αγωνιστεί βασικός είτε όχι, σε όλες τις αναμετρήσεις που έχει δώσει η Γουλβς του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, δεν έχει κατορθώσει ακόμα να σβήσει κάποιο... μηδενικό από την στατιστική του καρτέλα. 

Δεν έχει πετύχει κανένα γκολ (πιστώθηκε αυτογκόλ αυτό κόντρα στην Λιντς), δεν έχει δώσει καμία ασίστ και δεν έχει προσπαθήσει και ιδιαίτερα για να το αλλάξει, καθώς έχει επιχειρήσει μόλις 20 τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία. 

Μάλιστα, το ¼ αυτών έχουν βρει στόχο και τις δύο από αυτές έχουν καταλήξει στο δοκάρι.

Μοιραία θα γίνουν συγκρίσεις με την περσινή προσφορά του, η οποία δεδομένα ήταν καλύτερη. Σημείωσε τέσσερα τέρματα, όλα με το δυνατό δεξί που διαθέτει και μοίρασε 9 γκολ για τους συμπαίκτες του, έχοντας συμμετοχή στα 13 από τα 40 τέρματα που σημείωσε η ομάδα του.

Κάτι άλλαξε για τον Ισπανό. Κάτι έχει διαφοροποιηθεί στην Γουλβς με τον ποδοσφαιριστή να έχει διατηρήσει μεν την ταχύτητά του, αλλά να έχει χάσει κάθε τι που την συνόδευε. 

Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2023, αλλά και ο ίδιος φαντάζει δυσαρεστημένος από τον Νοέμβριο και μετά. 

Αν δεν αλλάξει άμεσα η ψυχολογία του, δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον του στους «λύκους».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ