Χάρι Κέιν: Μόνος 2ος σκόρερ και σύντομα θα πιάσει κορυφή!

Σώζοντας προσωρινά την κατάσταση στο ματς του Κυπέλλου με την Έβερτον ο Χάρι Κέιν πέτυχε το 209ο γκολ του με τη φανέλα της Τότεναμ, πέρασε μόνος πλέον στην 2η θέση της λίστας των σκόρερ του συλλόγου κι αν έχει υγεία και παραμείνει στον σύλλογο, θα πιάσει την απόλυτη κορυφή! 



Χάρι Κέιν: Μόνος 2ος σκόρερ και σύντομα θα πιάσει κορυφή!

Σκοράροντας κόντρα στην Γουέστ Μπρομ την περασμένη Κυριακή, ο Χάρι Κέιν ισοφάρισε την επίδοση του Μπόμπι Σμιθ στα 208 τέρματα με τη φανέλα των «σπιρουνιών» στην επαναφορά του έπειτα από απουσία 2,5 παιχνιδιών - μαζί με το δεύτερο ημίχρονο της ήττας από τη Λίβερπουλ - λόγω τραυματισμού. 

Το βράδυ της Τετάρτης πέρασε με αλλαγή στην αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και ήταν εκείνος που στο 83' από γέμισμα του Σον στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε για το 4-4, προτού τελικά η ομάδα του Αντσελότι φτάσει στο τρομερό 5-4 στην παράταση και περάσει στα προημιτελικά του φετινού FA Cup. 

Ο Χάρι Κέιν είναι πλέον μόνος δεύτερος στη λίστα των σκόρερ στα χρονικά του κλαμπ με αυτά τα 209 τέρματα κι εφόσον έχει την υγειά του και παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια, το απόλυτο ρεκόρ των 266 γκολ του Τζίμι Γκριβς φαντάζει πολύ εύκολο να καταρριφθεί από τον νυν στράικερ της ομάδας! 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης