Στην παράταση η Γιουνάιτεντ, ιστορική πρόκριση για Μπόρνμουθ (vids)

Σε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε στο 7ο λεπτό της παράτασης στο ματς με τη Γουέστ Χαμ να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με το τελικό 1-0. Πρώτη παρουσία στους «8» έπειτα από 64 χρόνια την Μπόρνμουθ με το 2-0 επί της Μπέρνλι.  



Στην παράταση η Γιουνάιτεντ, ιστορική πρόκριση για Μπόρνμουθ (vids)

Πολύ φτωχό το πρώτο ημίχρονο, μονάχα με μια πολύ καλή στιγμή από την Γιουνάιτεντ που είδε τον Λίντελοφ να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Φαμπιάνσκι ν' αποκρούει την κεφαλιά, το ματς με την Γουέστ Χαμ κυλούσε αρκετά «σβηστά»...

Στην ανάπαυλα είχαμε την πρώτη αλλαγή λόγω χτυπήματος στο κεφάλι, με τη δυνατότητα των «σφυριών» να έχουν επιπλέον διαθέσιμες, με τον Ντιόπ να φεύγει από το ματς...

Μέχρι και το 65ο λεπτό υπήρχε μονάχα μια τελική προς την εστία στο ματς, ο Φαμπιάνσκι κατάφερε να σταματήσει και τον Ράσφορντ, ενώ, ο Σόλσκιερ έριξε στο ματς και τον Μπρούνο Φερνάντες μήπως και αποφευχθεί η παράταση, πέρασε και ο Καβάνι, αλλά το ματς δεν μπορούσε να ξεφύγει από το εξτρά ημίωρο.

Τελικά, ο ΜακΤόμινεϊ μετά το γκολ που είχε σημειώσει το Σάββατο απέναντι στην Έβερτον και το αμέσως προηγούμενο με την Σαουθάμπτον, σκόραρε ξανά! 

Στο 97' ο νεαρός χαφ σε αντεπίθεση που έβγαλε η Γιουνάιτεντ, κατάφερε να σκοράρει από ασίστ του Ράσφορντ για να φτάσει στα 7 τέρματα για φέτος. Με το τελικό 1-0 οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν στα προημιτελικά.

 

 

 

Η Μπόρνμουθ παρά το γεγονός πως δεν έχει κανονικό προπονητή κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά έπειτα από 64 χρόνια επικρατώντας 2-0 της Μπέρνλι της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Σάριτζ και ο Στάνισλας ήταν οι σκόρερ για τους cherries που πραγματοποιούν αξιοθαύμαστη σεζόν φέτος στην Τσάμπιονσιπ δεδομένων των δυσκολιών, με τον Τζόναθαν Γούντγκεϊτ να υπηρετεί το κλαμπ ως υπηρεσιακός προπονητής και να έχει πλέον δυο νίκες στα δυο ματς που έχει καθίσει στον πάγκο!

Κώστας Ζάλιαρης