Τόσες εκατομμύρια και μεταγραφές, όμως η Τσέλσι είναι χειρότερη από πέρυσι...

Χάβερτς, Ζίγιεχ, Βέρνερ, Τσίλγουελ, Μεντί στο τέρμα, Τιάγκο Σίλβα στην άμυνα κι όμως η Τσέλσι είναι σε χειρότερη θέση από την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο ίδιο σημείο του πρωταθλήματος...



Τόσες εκατομμύρια και μεταγραφές, όμως η Τσέλσι είναι χειρότερη από πέρυσι...

Από αυτούς που φόρεσαν την μπλε φανέλα το φετινό καλοκαίρι, εξαιρείται μονάχα ο Βραζιλιάνος αμυντικός που έχει αποδείξει όσα μπορεί να κάνει, αλλά και ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας. 

Επειδή όμως είναι αλληλένδετα, ο Σίλβα ήταν κακός απέναντι στη Σίτι και έτσι η εστία της ομάδας εκτέθηκε με τον Μεντί να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του τρεις φορές. 

Ο Ζίγιεχ ήταν τραυματίας καιρό, ενώ οι Βέρνερ και Χάβερτς ενώ έδειξαν να ξεκινούν καλά, έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη κοιλιά. Ειδικά ο πρώην επιθετικός της Λειψίας έχει χάσει τελείως την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. 

Κάπως έτσι, η Τσέλσι, έχει πέσει στην 8η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς αυτή τη στιγμή ενώ είχε φτάσει μέχρι και στην κορυφή, ενώ, πέρυσι μετά από 17 ματς, δίχως όλα αυτά τα αστέρια αφού υπήρχε και το μεταγραφικό εμπάργκο, η ομάδα βρισκόταν στην 4η θέση με 29 πόντους. 

Το σύνολο του Λάμπαρντ έχει μονάχα μια νίκη στα πιο πρόσφατα έξι ματς και ο Λάμπαρντ καταλαβαίνει ότι είναι ο πρώτος που αντιμετωπίζει την πίεση και οφείλει να την διαχειριστεί προκειμένου να μην συμβεί κάτι που... συνηθίζει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η αλλαγή προσώπου στην άκρη του πάγκου ...

Κώστας Ζάλιαρης